• Wings of Care
  • Wings of Care
  • Wings of Care
  • Wings of Care

Organisatie

Wings of Care is een organisatie met expertise op het snijvlak van lucht-, ruimtevaart en geneeskunde. Onze activiteiten op het gebied van human factors en teamfunctioneren beperken zich niet tot training, ook coaching en audits behoren tot de mogelijkheden. Onze kleinschaligheid staat borg voor een persoonlijke, effectieve aanpak op maat.

 

Onze 9 vaste trainers maken gebruik van eigen operationele kennis en ervaring in meerdere kritische processen (medisch specialist, militaire- en verkeersvliegers, vliegerpsycholoog), en hebben vaak kwalificaties op meerdere van deze disciplines.

 

Wings of Care is opgericht en wordt geleid door dr. Marck Haerkens.

 

 

 

 

 Wij hebben een heldere interne klachtenprocedure: alle klachten worden geregistreerd, gemeld bij de directeur en binnen 1 maand behandeld. Bij een onbevredigende uitkomst voor een van beide partijen kan een onafhankelijke mediator worden ingeschakeld, wiens advies voor beide partijen als bindend wordt beschouwd en wiens kosten worden gedeeld. Op alle activiteiten van Wings of Care b.v. zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.